32E DAM TOT DAMLOOP RAZENDSNEL UITVERKOCHT

32E DAM TOT DAMLOOP RAZENDSNEL UITVERKOCHTOnder leiding van een IT-regisseur van InTellegus heeft Le Champion tijdens de inschrijving voor de 32e Dam tot Damloop gebruik kunnen maken van een nieuw inschrijfsysteem. Dankzij goede voorbereidingen en optimale inzet van dit onder leiding van InTellegus geïmplementeerde systeem heeft het inschrijfteam een huzarenstukje laten zien en was de Dam tot Damloop afgelopen zaterdag binnen 2 uur uitverkocht

IT-Regisseur Nigel van Houten: “De selectie en implementatie van een nieuw inschrijfsysteem heeft niet alleen geleid tot een soepele uitverkoop van dit geweldige Le Champion evenement, maar ook tot een flinke reductie in supporttickets en een zeer soepel verloop van de facturatie en financiële transacties.”.
Voorgaande jaren waren er na de inschrijving meer dan 1000 supporttickets. Dit jaar waren dit er iets meer dan 100 en tevens kostte het verwerken van facturen 3 tot 4 weken werk terwijl dit nu volledig digitaal verloopt.

IT-Regisseur

Het gekozen en geïmplementeerde inschrijvingensysteem is ontwikkeld door MyLaps en het succes van de inschrijving voor de Dam tot Damloop is uiteraard te danken aan de inzet van het volledige project team inschrijvingen bij Le Champion onder leiding van InTellegus. De volgende stap is het koppelen van het MyLaps systeem aan de BigDataHub oplossing van InTellegus, waarmee inzicht verkregen wordt in relevante data uit verschillende systemen middels fraaie en overzichtelijke dashboards.

Ook benieuwd wat onze IT-regisseurs en BigDataHub diensten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!