Nieuws

Projectsucces.nl De community voor projectprofessionals

 • It’s the most wonderful time of the year
  by admin on december 24, 2020 at 09:33

  2020 is een gek jaar. Het jaar is omgevlogen en tegelijk tergend langzaam gegaan. Rond deze tijd is het een mooi moment om te reflecteren. Welke projecten heb je gedaan? … Het bericht It’s the most wonderful time of the year verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Circle of influence
  by Judith Leupen on november 27, 2020 at 09:34

  Als projectmanager is het jouw taak om te zorgen dat een project op rolletjes loopt. Tenslotte trek jij aan de touwtjes en stuur jij het team aan. Dit is een … Het bericht Circle of influence verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • De succesvolle project manager
  by Judith Leupen on oktober 22, 2020 at 09:09

  Ben jij een succesvolle project manager? Jarenlange project ervaring zorgt er voor dat je veel ervaring hebt. Je valt daardoor minder snel in de standaard valkuilen en dus ben je … Het bericht De succesvolle project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Excel tip: XLOOKUP (X.ZOEKEN)
  by Michel Boks on september 7, 2020 at 07:42

  Het is alweer een tijdje geleden dat we een Excel tip plaatsten op Projectsucces, maar het is er weer tijd voor. Er is namelijk een bijzonder interessante nieuwe functie toegevoegd … Het bericht Excel tip: XLOOKUP (X.ZOEKEN) verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • 15 tips voor de beginnende project manager
  by Judith Leupen on juli 31, 2020 at 12:16

  Gefeliciteerd! Je mag een project managen. Maar je doet dat voor het eerst. Waar begin je? Waar moet je op letten? Wat is een project eigenlijk? Wij zetten 15 tips … Het bericht 15 tips voor de beginnende project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.