Nieuws

Projectsucces.nl De community voor projectprofessionals

 • Deadlines
  by Judith Leupen on juli 25, 2023 at 15:30

  Deadlines. Heb je ooit wel eens nagedacht over de term deadline? In het Nederlands gebruiken we deze term ook veelvulding. Einddatum, de term die je anders kan gebruiken, hoor je … Het bericht Deadlines verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Kan je een project managen zonder planning?
  by Judith Leupen on april 19, 2023 at 13:51

  Een project zonder planning is geen project. Toch? Tegenwoordig weten we bijna niet beter of we doen projecten zogenaamd Agile. Je hebt ongeveer een beeld van wat je wilt hebben … Het bericht Kan je een project managen zonder planning? verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Een project doe je nooit alleen
  by Judith Leupen on september 21, 2022 at 14:49

  Als project manager ben je verantwoordelijk voor een goed lopend project en vooral ook een goed resultaat. En in dit resultaat ben je afhankelijk van de mensen in jouw project. … Het bericht Een project doe je nooit alleen verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Tijdslijnen bij een groot project
  by Judith Leupen on juli 28, 2022 at 10:12

  Het langste project waar ik ooit aan gewerkt heb was 1,5 jaar. Voor mij is dat een mooie tijd om aan een project te werken. Een project kan een paar … Het bericht Tijdslijnen bij een groot project verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Geen nieuws is goed nieuws
  by Judith Leupen on juli 12, 2022 at 10:54

  Het is al weer even stil op onze projectsuccespagina. Maar geen nieuws is goed nieuws zeggen ze dan toch? Dat is een mooie brug naar een van de meest belangrijke … Het bericht Geen nieuws is goed nieuws verscheen eerst op Projectsucces.nl.