Nieuws

Projectsucces.nl De community voor projectprofessionals

 • Persoonlijke ontwikkeling met USG21.com
  by admin on juni 9, 2021 at 13:45

  In samenwerking met The Ultimate Survival Guide of the 21st Century bieden we je nu ook een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Hier tref je meer specifieke blogs en video’s aan … Het bericht Persoonlijke ontwikkeling met USG21.com verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Begrijpen wat je doet
  by Judith Leupen on maart 22, 2021 at 13:16

  Begrijpen wat je doet, is dat belangrijk? Laatst kwam ik in een discussie waarbij beweerd werd dat het als project manager niet nodig is om te begrijpen wat er gebeurd, … Het bericht Begrijpen wat je doet verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Wanneer start jouw project?
  by Judith Leupen on januari 25, 2021 at 11:10

  Als we kijken naar project budgetten worden deze vaak al het jaar van te voren vast gelegd in de begroting. De financiële cyclus is zelden handig voor projecten.  De begroting … Het bericht Wanneer start jouw project? verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • It’s the most wonderful time of the year
  by admin on december 24, 2020 at 09:33

  2020 is een gek jaar. Het jaar is omgevlogen en tegelijk tergend langzaam gegaan. Rond deze tijd is het een mooi moment om te reflecteren. Welke projecten heb je gedaan? … Het bericht It’s the most wonderful time of the year verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Circle of influence
  by Judith Leupen on november 27, 2020 at 09:34

  Als projectmanager is het jouw taak om te zorgen dat een project op rolletjes loopt. Tenslotte trek jij aan de touwtjes en stuur jij het team aan. Dit is een … Het bericht Circle of influence verscheen eerst op Projectsucces.nl.