Nieuws

Projectsucces.nl De community voor projectprofessionals

 • Een project doe je nooit alleen
  by Judith Leupen on september 21, 2022 at 14:49

  Als project manager ben je verantwoordelijk voor een goed lopend project en vooral ook een goed resultaat. En in dit resultaat ben je afhankelijk van de mensen in jouw project. … Het bericht Een project doe je nooit alleen verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Tijdslijnen bij een groot project
  by Judith Leupen on juli 28, 2022 at 10:12

  Het langste project waar ik ooit aan gewerkt heb was 1,5 jaar. Voor mij is dat een mooie tijd om aan een project te werken. Een project kan een paar … Het bericht Tijdslijnen bij een groot project verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Geen nieuws is goed nieuws
  by Judith Leupen on juli 12, 2022 at 10:54

  Het is al weer even stil op onze projectsuccespagina. Maar geen nieuws is goed nieuws zeggen ze dan toch? Dat is een mooie brug naar een van de meest belangrijke … Het bericht Geen nieuws is goed nieuws verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Persoonlijke ontwikkeling met USG21.com
  by admin on juni 9, 2021 at 13:45

  In samenwerking met The Ultimate Survival Guide of the 21st Century bieden we je nu ook een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Hier tref je meer specifieke blogs en video’s aan … Het bericht Persoonlijke ontwikkeling met USG21.com verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Begrijpen wat je doet
  by Judith Leupen on maart 22, 2021 at 13:16

  Begrijpen wat je doet, is dat belangrijk? Laatst kwam ik in een discussie waarbij beweerd werd dat het als project manager niet nodig is om te begrijpen wat er gebeurd, … Het bericht Begrijpen wat je doet verscheen eerst op Projectsucces.nl.