Nieuws

Projectsucces.nl De community voor projectprofessionals

 • 15 tips voor de beginnende project manager
  by admin on juli 31, 2020 at 12:16

  Gefeliciteerd! Je mag een project managen. Maar je doet dat voor het eerst. Waar begin je? Waar moet je op letten? Wat is een project eigenlijk? Wij zetten 15 tips … Het bericht 15 tips voor de beginnende project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Intervisie voor de project manager
  by Judith Leupen on juli 10, 2020 at 12:37

   Veel project managers managen hun projecten vooral op ervaring.  Zelden worden er opfriscursussen gedaan. Toch is het zeer nuttig om soms weer even terug te gaan naar de basis. Een … Het bericht Intervisie voor de project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Risico management
  by Judith Leupen on mei 29, 2020 at 13:27

  Het nut van risico management wordt vaak onderschat. In ons projectplan nemen we als project manager wat risico’s op omdat het nou eenmaal zo hoort. Dit zijn veelal de standaard … Het bericht Risico management verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • 5 tips die je nog niet wist van MS Teams
  by Nigel van Houten on april 25, 2020 at 09:09

  Thuiswerken doen we massaal met Microsoft Teams en daarom in dit artikel 5 tips die je nog niet wist van MS Teams. Het bericht 5 tips die je nog niet wist van MS Teams verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Tools voor project management op afstand
  by Judith Leupen on april 23, 2020 at 18:20

  Onlangs schreef ik een artikel over Obeya. Hartstikke leuk zo een Obeya room, maar als je vanuit huis werkt, wat heb je daar dan aan? We zien dat veel bedrijven … Het bericht Tools voor project management op afstand verscheen eerst op Projectsucces.nl.