Nieuws

Projectsucces.nl De community voor projectprofessionals

 • De succesvolle project manager
  by Judith Leupen on oktober 22, 2020 at 09:09

  Ben jij een succesvolle project manager? Jarenlange project ervaring zorgt er voor dat je veel ervaring hebt. Je valt daardoor minder snel in de standaard valkuilen en dus ben je … Het bericht De succesvolle project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Excel tip: XLOOKUP (X.ZOEKEN)
  by admin on september 7, 2020 at 07:42

  Het is alweer een tijdje geleden dat we een Excel tip plaatsten op Projectsucces, maar het is er weer tijd voor. Er is namelijk een bijzonder interessante nieuwe functie toegevoegd … Het bericht Excel tip: XLOOKUP (X.ZOEKEN) verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • 15 tips voor de beginnende project manager
  by admin on juli 31, 2020 at 12:16

  Gefeliciteerd! Je mag een project managen. Maar je doet dat voor het eerst. Waar begin je? Waar moet je op letten? Wat is een project eigenlijk? Wij zetten 15 tips … Het bericht 15 tips voor de beginnende project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Intervisie voor de project manager
  by Judith Leupen on juli 10, 2020 at 12:37

   Veel project managers managen hun projecten vooral op ervaring.  Zelden worden er opfriscursussen gedaan. Toch is het zeer nuttig om soms weer even terug te gaan naar de basis. Een … Het bericht Intervisie voor de project manager verscheen eerst op Projectsucces.nl.

 • Risico management
  by Judith Leupen on mei 29, 2020 at 13:27

  Het nut van risico management wordt vaak onderschat. In ons projectplan nemen we als project manager wat risico’s op omdat het nou eenmaal zo hoort. Dit zijn veelal de standaard … Het bericht Risico management verscheen eerst op Projectsucces.nl.