IT Regie

IT-Regie: Zorgt voor meer grip op uw IT.

Sommige bedrijven zijn te groot om hun IT te negeren, maar te klein om een fulltime IT afdeling te hebben. Hiermee profiteren deze bedrijven bij uitstek van de IT-Regie dienst! Deze dienst zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van relevante IT kennis. En alleen wanneer en hoevaak het jou uitkomt.

Zo ook deze klant uit Noord-Holland. Een bedrijf dat bekende sportevenementen organiseert en bestaat uit 35 collega’s. Het begon met een vraag om de invoering van een software pakket te begeleiden.  Maar daar bleef het niet alleen bij.

Nog meer IT vragen

Toen de invoering van het pakket was afgerond, bleken ze toch nog meer IT vragen te hebben. Er diende bijv. een nieuw inschrijf systeem te komen. Ook was er behoefte aan een simpele manier om vragen af te handelen. En er was nog onduidelijkheid over software licenties. We hebben voorgesteld om de regie op hun IT te voeren en ze te helpen met hun IT vragen. En dit bleek meer dan welkom!

Van IT-Regie naar IT-Vriend

Inmiddels zijn we twee jaar en verschillende IT vraagstukken verder. Met deze klant hebben we een sterke relatie opgebouwd en voelen we ons nauw verbonden. Het is een bedrijf wat mooie evenementen organiseert samen met ontzettend leuke mensen. We voelen ons met dit bedrijf bevriend. Zo gek kan het lopen. Van IT-Regie naar IT-Vriend.