Projects: Done!® Self Assessment Tool

“Diverse onderzoeken, van onder andere Gartner, wijzen uit dat slechts 30 tot 50% van de IT-projecten het predicaat ‘succesvol’ verdient. Organisaties benutten daardoor niet het volledige (verander)potentieel. Kostbaar en onnodig. Een innovatieve scan met verbeteradvies biedt uitkomst.”

Succesvolle projecten tonen de professionaliteit van uw IT organisatie

Als projectleider, SCRUM-Master, programmamanager, opdrachtgever of CIO is het behalen van succes met veranderingen zoals projecten cruciaal. De belanghebbenden zijn in afwachting van de beoogde verandering en verbetering en de organisatiestrategie komt weer een stap verder tot leven. IT projecten hebben een slechte naam als het om projectsucces gaat. Jammer en onnodig, want Intellegus is de autoriteit op het voorspellen van projectsucces van IT projecten en kan uitkomst bieden.

Als project- of programmamanager zelf aan het stuur; assessment uitvoeren over eigen project of programma, op elk gewenst moment.

Het gebruik van de Project Self Asessment Tool geeft project- en programma-managers, PMO’s en andere projectbetrokkenen de kans een 360′ evaluatie van het project uit te voeren. Krachtig middel om projectbetrokkenen zelf aan het stuur te laten van hun eigen projectsucces middels een gebruiksvriendelijk tool.

De Projects: Done!® Self Assessment Tool

Een webbased (SaaS) assessment tool geeft gebruikers de mogelijkheid zelf een onderzoek uit te voeren met betrokken projectleden, opdrachtgever, programmamanagement en projectleiders. De tool is gebruiksvriendelijk en geeft snel resultaat over de status van uw project inclusief aandachtpunten. De tool is gebaseerd op de Projects: Done!® methodiek.

Vraag een offerte of meer informatie aan >>

 “We leggen het project langs een objectieve meetlat. We stellen daarbij de kans van succes vast aan de hand van zes thema’s. Slechts één van deze thema’s richt zich op gebruikelijke methoden en technieken. De andere vijf thema’s focussen op praktische elementen als haalbaarheid van projectdoelstellingen en projectbeleving bij de betrokken. De innovatie zit in die combinatie.”