Integraties en ontvlechtingen (M&A)

check-64-icon Heeft u een overname achter de rug en moeten uw IT omgevingen worden samengevoegd?

check-64-icon Wilt u een afdeling of label ontvlechten uit uw bestaande omgeving?contact

check-64-icon Of wilt u een afdeling of label ontvlechten én onderbrengen bij een ander?

Zo ja, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!


Ontvlechting, splitsen, integreren, ontdubbelen van organisaties en hun IT-omgevingen

Daar waar organisaties veranderen, verandert het IT landschap mee. Intellegus heeft jarenlange ervaring aan boord van projectleiders die zich inmiddels specialist kunnen noemen op het gebied van ontvlechting, splitsen, integreren en ontdubbelen van IT-systemen bij middelgrote en grote organisaties (oftewel carve outs en M&A trajecten). Met in het achterhoofd dat ‘de winkel open moet blijven’ zijn Intellegus specialisten er keer op keer in geslaagd dit soort trajecten snel en effectief af te ronden.

Onze aanpak gaat uit van de kracht van de bestaande (IT-)organisatie en streeft niet naar het volledig uit handen nemen van een IT-verandering. Belangrijker is om op zoek te gaan naar de juiste competenties voor het behalen van resultaat en een gezonde afweging tussen interne- en externe inzet waar nodig. Uitvoer door een team geëquipeerd met de juiste skills om de opdracht voorhanden snelcyclisch tot resultaat te brengen (DevOps insteek).

Consultants en projectleiders bij Intellegus hebben ruime ervaring met ontvlechtingen, integraties en splitsingen. Neem contact op voor meer informatie over ons projectportfolio en voorbeelden van resultaat.