Consultancy

InTellegus biedt sinds 2014 consultancy en a.i. IT (project)management diensten aan organisaties die meer willen halen uit hun IT-omgeving. We leveren zelf geen IT-diensten, maar helpen organisaties bestaande en komende IT uitdagingen te doorstaan en uw IT organisatie te optimaliseren. Performance verbetering van veranderprocessen zit in onze genen.

Onze consultancy diensten:


check-64-icon IT Regie

Als u behoefte heeft aan meer grip op uw IT, dan biedt Intellegus De IT Regisseur. De IT Regisseur ontzorgt u, door als een spin in het web te fungeren tussen uw organisatie en uw IT leveranciers. Iemand die meedenkt over innovatie en optimalisatie, en hier ook mee aan de slag gaat. Zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt focussen.


check-64-icon Werkplekinnovatie en de cloud

Het standaardiseren van de werkplek is een belangrijke stap om kosten te besparen. Maar hoe ziet die standaard werkplek er dan uit? En wat als ik tevreden ben met de werkplek, maar wel meer applicaties uit de cloud wil halen? Onze professionals helpen u met het ontwikkelen van een passende IT visie voor de toekomst van uw organisatie – én deze te implementeren.


check-64-icon Projectmanagement

Onze projectmanagers brengen uw project of programma naar de eindstreep: wij gaan voor maximaal projectsucces.